Skip to content

19/08/2022 News

Оновлений дизайн продукції TotalEnergies або «як впізнати Total?»

Kиїв, Серпень 19, 2022 – після чергових зборів ще 28 травня 2021 року, акціонери Компанії майже одноголосно схвалили рішення про зміну назви компанії з Total на TotalEnergies, таким чином закріпивши її трансформацію на стратегічному рівні у міжнародну енергетичну компанію із диверсифікованими напрямками виробництва.

Разом зі зміною назви TotalEnergies змінила і візуальну ідентичність. Новий логотип поступово з’являється у мережі підприємств TotalEnergies, а згодом і на товарах, в тому числі бочках, каністрах, коробках, етикетках та навіть піддонах.

«Станом на сьогодні заводи вже поступово починають використати упаковку із логотипом TotalEnergies. Найперше це торкнулося великої тари, а саме бочок 208 літрів, що найчастіше використовують підприємства та СТО.» – говорить Директор ТОВ «ТоталЕнерджіс Маркетинг Україна» Станіслав ФРОЛОВ. – «Тож деякі з наших клієнтів вже отримують товар у новій тарі.».

 

 

Як впізнати Total?

Варто зазначити, що логотип та дизайн змінилися і на ринку України скоро з’явиться товар у каністрах у з оновленими етикетками.

До кінця 2022 року випуск всієї продукції компанії здійснюватиметься з використанням пакувальних матеріалів під брендом TotalEnergies. Не виключено, що в певний момент на полицях магазинів або на СТО поряд стоятимуть каністри чи бочки з лого Total та TotalEnergies.

А вже через певний час шукати ексклюзив зі старим логотипом, мабуть, буде не варто.

Якість, що стала звичною для багатьох наших клієнтів, відтепер має назву TotalEnergies.

Сама ж каністра залишається без змін.

 

Лого TotalEnergies буде присутній також і на окремих елементах, як наприклад кришки

 

або захисні мембрани.

 

Аби бути впевненому у товарі, купуйте його тільки у офіційних дистриб’юторів TotalEnergies та у мережі авторизованих продавців