Skip to content

23/03/2022 News

TOTALENERGIES ВЖИВАЄ ДІЇ НА ПІДТРИМКУ УКРАЇНИ

Flag of France merged with flag of Ukraine

Париж, 23 березня 2022 р. – TotalEnergies вживає різноманітні заходи, щоб допомогти людям, які постраждали від війни в Україні.

Разом ми сильні! Разом ми можемо змінити ситуацію!

Після консультацій з керівниками наших філій в Україні та сусідніх країнах, TotalEnergies вирішила пожертвувати 10 МІЛЬЙОНІВ ЄВРО, що будуть розподілені між різними благодійними програмами та організаціями, які допомагають постраждалим від війни. Наразі Компанія організовує внесок до оперативного центру Всесвітньої продовольчої програми (WFP - World Food Programm), щоб забезпечити продовольчими товарами людей, які рятуються від війни як в Україні, так і в сусідніх країнах.

Ми також організовуємо передачу ламп, що живляться сонячною енергією, до UNHCR (Агентство ООН у справах біженців), та пожертвування у благодійні організації Карітас в Польщі і Червоний Хрест в Україні.

Також окремі бізнес-підрозділи TotalEnergies та філії об’єднуються, щоб допомогти Україні у технічному забезпеченні, зокрема, даруючи обладнання, яке є у їх розпорядженні.

Крім того, починаючи з 6 березня співробітники компанії у Франції вже передали особисті пожертвування, зібрані через корпоративну платформу Action!, у розмірі понад 100`000 євро французькому Червоному Хресту. А фонд TotalEnergies Foundation подвоїть суму пожертв, що буде зібрана співробітниками.

На додачу до цього, співробітники жертвують свої дні відпустки на підтримку організацій, які допомагають подолати кризу в Україні. Грошовий еквівалент, зібраний таким чином, а також додатково 50 євро/день за кожен день відпустки будуть передані нашою компанією Французькому Червоному Хресту та до Secours Populaire Français (Французької Асоціації з надання допомоги).

***

Про TotalEnergies

TotalEnergies — міжнародна компанія із диверсифікованими джерелами виробництва енергії. Ми виробляємо та реалізуємо у світовому масштабі нафту та біопаливо, природний газ та «зелені» гази, енергію з відновлюваних джерел та електроенергію. Наші 105 000 співробітників постійно зосереджені на пошуку можливостей зробити енергію більш чистою, недорогою, надійною та доступною для якомога більшої кількості людей. Працюючи у понад 130 країнах, TotalEnergies ставить сталий розвиток у всіх його аспектах в основу своїх проектів та діяльності, щоб сприяти добробуту людей.

 

Контакти TotalEnergies

+33 (0)1 47 44 46 99 l [email protected] l @TotalEnergiesPR

 

Застереження

Терміни «TotalEnergies», «Компанія TotalEnergies» або «Компанія» в цьому документі використовуються для позначення TotalEnergies SE та консолідованих організацій, які прямо чи опосередковано контролюються TotalEnergies SE. Так само слова «ми», «нас» і «наш» також можуть використовуватися для позначення цих організацій або їх працівників. Організації, в яких TotalEnergies SE прямо чи опосередковано володіє пакетом акцій, є окремими юридичними особами. TotalEnergies SE не несе відповідальності за дії чи бездіяльність цих організацій. Цей документ може містити прогнозну інформацію та заяви, які базуються на ряді економічних даних і припущень, зроблених у даному економічному, конкурентному та регуляторному середовищі. У майбутньому вони можуть виявитися неточними і піддаватися ряду факторів ризику. Ні TotalEnergies SE, ні будь-яка з її дочірніх компаній не бере на себе жодних зобов'язань щодо публічного оновлення будь-якої прогнозної інформації чи заяви, цілей чи тенденцій, що містяться в цьому документі, як результат нової інформації, майбутніх подій чи іншим чином. Інформація про фактори ризику, які можуть вплинути на фінансові результати або діяльність TotalEnergies, надається в останньому Реєстраційному документі, версія французькою мовою якого подається TotalEnergies SE до французького регулятора цінних паперів Autorité des Marchés Financiers (AMF), а також у Формі 20-F, поданій до Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC).