Skip to content

06/11/2021 News

TotalEnergies запрошує приєднатися до участі в бізнес-конференції «ОК Агро»

TotalEnergies партнер бізнес-конференції ОК AGRO. 
ОК AGRO АГРАРНА БІЗНЕС КОНФЕРЕНЦІЯ ПРО УПРАВЛІННЯ ТА ПРИБУТКИ.

Продукція з лінійки Agri, мастильних матеріалів та моторних олив для сільськогосподарської техніки, від компанії TotalEnergies добре відома фермерам, адже щодня захищає обладнання, допомагаючи продовжити строк його експлуатації. Сама компанія є активним гравцем українського аграрного ринку й глибоко досліджує цю сферу. Так, цього разу TotalEnergies бере участь у заході «ОК Агро» — масштабній аграрній бізнес-конференції, яка збирає топових підприємців, керівників агрокомпаній і фахівців агрохолдингів.

Конференція відбуватиметься 10–11 листопада в Черкасах, а її організатором виступить виставка Agroshow Ukraine. Тема цьогорічного заходу — впровадження технологій, систематизація бізнесу й управління. Уперше спікерами «ОК Агро» стануть фермери, які пройшли шлях від несистемної роботи до успішного бізнесу й ефективного управління. Вони поділяться з учасниками конференції унікальним досвідом, лайфхаками та способами виправлення помилок.

У перший день відвідувачі «ОК Агро» дізнаються, як дотримуватися принципів екологічності без втрати ефективності, використовувати прибутковий алгоритм фермерського господарства та підвищувати продуктивність виробництва.

У другий день заходу спікери зосередяться на використанні технологій в агробізнесі, а також розкажуть про земельний банк й ефективні інвестиції в господарство. Учасники конференції почують чимало історій успіху й переконаються в тому, що ніхто не застрахований від помилок. Але їх можна виправити, щоб забезпечити розвиток бізнесу.

Конференція відбудеться за адресою: Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36/1. Квитки можна придбати на сайті https://okagro.com.ua/ за ціною від 3500 до 8900 грн.

А на прихильників TotalEnergies чекає чудова новина: за промокодом total_ok на вас чекає знижка 10% на квитки.

 

Скористайтеся цією можливістю та проведіть час продуктивно, слухаючи найкращі поради від гравців ринку!

 

Захід проходитиме з дотриманням усіх карантинних вимог, що діятимуть на території м.Черкаси станом на 10 - 11 листопада 2021 року.