Skip to content

22/03/2023 News

TotalEnergies завершила продаж заводу та філії по напрямку мастильних матеріалів в Росії.

Суворе дотримання принципів поведінки, визначених щодо діяльності Компанії по відношенню до Росії та опублікованих 22 березня 2022 р., є визначальним для TotalEnergies в цілому, що підтверджується фактичними діями протягом всього часу з моменту декларації позиції Компанії.

Так нещодавно TotalEnergies отримала згоду на продаж свого заводу мастильних матеріалів та філії TotalEnergies Marketing Russia іншій компанії, створеній російським керівництвом філії. Фінальна стадія оформлення продажу була завершена одразу після погодження угоди російськими органами влади, що дозволило ефективно впровадити та остаточно реалізувати продаж.

Інші новини по темі:

***

ТОВ «ТоталЕнерджіс Маркетинг Україна»

ТОВ «ТоталЕнерджіс Маркетинг Україна» є частиною TotalEnergies Marketing & Services, комерційного підрозділу компанії TotalEnergies та виконує представницькі функції виробничого підрозділу TotalEnergies Lubrifiants.

ТОВ «ТоталЕнерджіс Маркетинг Україна» пропонує повний спектр спеціалізованих послуг, передових рішень та продукції у галузі мастильних матеріали для автомобільної промисловості, індустріальних мастильних матеріалів, бітумів, спеціальних рідин та присадок.

Про TotalEnergies

TotalEnergies – міжнародна компанія  із диверсифікованими джерелами виробництва енергії. Компанія виробляє та реалізує у світовому масштабі нафту та біопаливо, природний газ та «зелені» гази, енергію з відновлюваних джерел та електроенергію. Більш як 100 000 наших співробітників об’єднані прагненням зробити енергію більш чистою, недорогою, надійною та доступною для якомога більшої кількості людей. Працюючи у понад 130 країнах, TotalEnergies ставить сталий розвиток у всіх його аспектах в основу своєї діяльності та всіх проектів задля добробуту людей.

Застереження

Терміни «TotalEnergies», «компанія TotalEnergies» або «Компанія» в цьому документі використовуються для позначення TotalEnergies SE та консолідованих організацій, які прямо чи опосередковано контролюються TotalEnergies SE. Подібним чином слова «ми», «нас» і «наш» також можуть використовуватися для позначення цих організацій або їхніх співробітників. Суб’єкти, в яких TotalEnergies SE прямо чи опосередковано володіє пакетом акцій, є окремими юридичними особами. Цей документ може містити прогнозну інформацію та заяви, які ґрунтуються на ряді економічних даних і припущень, зроблених у певному економічному, конкурентному та нормативному середовищі. У майбутньому вони можуть виявитися неточними та залежати від низки факторів ризику. Ні TotalEnergies SE, ні будь-яка з її дочірніх компаній не беруть на себе жодних зобов’язань публічно оновлювати будь-яку прогнозну інформацію чи заяви, предмети чи тенденції, що містяться в цьому документі, внаслідок нової інформації, майбутніх подій чи тому подібного. Інформація щодо факторів ризику, які можуть вплинути на фінансові результати або діяльність TotalEnergies, надається в останньому Реєстраційному документі, франкомовна версія якого подана TotalEnergies SE до французького регулятора цінних паперів Autorité des Marchés Financiers (AMF), а також у формі 20-F, поданої до Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC).