Total & Citroen
Новини

Total вітає давнього партнера Citroёn зі сторічним ювілеєм

Компанія Total щиро вітає давнього партнера Citroën з ювілеєм – французькому бренду виповнилося 100 років. При цьому, понад 50 років свого професійного шляху французький виробник автомобілів провів у тісному співробітництві з Total. 

Так, Citroën використовує мастильні матеріали Total для всього спектру автомобілів ще під час їх створення на фабриці, а також продає їх у власних дилерських мережах. Тепер всі знають гасло «Citroën віддає перевагу Total», адже йому передували більш як п’ять десятиліть мозкових штурмів та співпраці заради однакової мети: розробляти найкращі продукти для найкращих автомобілів.

Від автодрому до дороги 

Разом Total і Citroën створили кілька найяскравіших сторінок в історії автоспорту. Все починалося зі знаменитого ралі у Дакарі, яке вони вигравали чотири рази між 1991 та 1996 роками. А з 2000-х, Citroën і Total ще більше приголомшують гучними перемогами: на WRC, отримавши дев’ять міжнародних титулів між 2004 та 2012 роками, а також здобувши соту перемогу команди Citroën Total World Rally Team в цьому чемпіонаті кілька місяців тому.

Така колаборація дозволяє двом брендам не лише завойовувати світові титули, але також дає можливість їх інженерам збирати безліч даних, які згодом використовуються для розробки нових технологій та продуктів для споживачів.

Матьє Сулас, віцепрезидент компанії Total зазначив: «Ми раді мати особливе місце на святкуванні сторіччя нашого давнього партнера Citroën, технологічні інновації якого зробили великий внесок у розвиток автоіндустрії. Наші бренди завжди зосереджувались на досконалості, і це відбивається на наших досягненнях в автоспорті. Нехай живе новаторський настрій – він дозволить нам разом приймати нові виклики, що стоять перед автомобільною галуззю».